Algen/Kruiden Peeling

Algen/Kruiden Peeling

Biologische Algen/Kruiden-Peeling

De Algen/Kruiden-Peeling is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en wordt uitsluitend in de betere schoonheidssalons uitgevoerd door speciaal daarvoor geschoolde schoonheidsspecialisten. Als geen andere peeling heeft de Algen/Kruiden-Peeling geen bijwerkingen. Omdat de peeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief. U hoeft er niet voor thuis te blijven. De vorming van een nieuwe huid duurt onder normale omstandigheden 28 tot 30 dagen. Na de Algen/Kruiden-Peeling slechts 10 dagen. Daarmee wordt de wisseling van de opperhuid versneld. De Algen/Kruiden-Peeling kan daardoor doordringen in de huid en werkt dus van binnen naar buiten. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Hoe werkt de Algen/Kruiden-Peeling?

Omdat de Neoderma Bio-peeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid hersteld en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. De behandeling is dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloedde (rokers) huid. Toepasbaar als eenmalige behandeling, voor een preventieve werking, of als kuur. De kuur is 3 keer binnen 10 dagen, alleen in  geval van een gevoelige huid 3 keer in 14 dagen. 

De Behandeling

De behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en verschillende kruiden namelijk Chinese kruiden van de familie fytoplankton (algen), melisse, peperita extract, goudsbloem, kamille en duizendblad. De kruiden worden voorzichtig ingemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een crememasker waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten met perfluorcarbon. Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt de klant meestal lichte prikkelingen op de behandelde huiddelen en is soms een sterke doorbloeding zichtbaar.
De behandeling kan onbeperkt worden herhaald. Een lichte schilfering van de huid is normaal. Wel voelt de huid vier dagen na de behandeling droog en strak aan. De behandeling zal nog 10 dagen doorwerken.

Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren wordt geadviseerd veel water te drinken. Uniek is dat met de peeling 3 a 4 problemen in een keer behandeld kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden. U kunt gewoon in de zon, maar wel met de Décaar Oxygen Cream SPF 30, die waterproof is en waar make-up over heen kan.

Tijdens de kuur mogen alleen Décaar producten gebruikt worden. De producten ondersteunen de behandeling en dienen (circa 6 weken) als huidverzorgingsproducten gebruikt te worden. Het effect van de behandeling wordt daardoor met 60% versterkt, vooral door de perfluorcarbon in verschillende Décaar producten.

De perfluorcarbon vormt een unieke combinatie met de kruiden door de werking van zuurstof en heeft een sterke therapeutische, vocht regulerende, verjongende, ontstekingsremmende en regenererende werking. Ook activeert de perfluorcarbon het metabolisme en de immuniteit van de huid en verbeterd het de opname van alle werkstoffen in de huid.

Wat kan er behandeld worden?

* acne
* vette huid met meeëters
* littekens (ook acne-littekens)
* grove poriën
* verslapte huid
* slecht doorbloedde huid
* rokershuid
* preventief tegen huidveroudering
* pigmentvlekken
* zwangerschapsmasker (chloasma)
* eczeem
* psoriasis
* zon beschadigde huid

Algen/Kruiden-Peeling