Liftmassage/Bindweefselmassage

Liftmassage is een behandeling waarbij de huid met micro-pulsaties zacht wordt bewerkt. Een aangename bindweefselmassage die zorgt voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie. Vetophopingen nemen af en de huid wordt weer elastischer.

ErgoLift M6 massage bij Le Nouveau Visage in Maastricht
Bij Le Nouveau Visage volgen we de huidstimulerende techniek van LPG, die ontstond uit Endermologie en speciaal werd ontwikkeld voor de fijnere weefsels van het gelaat, de hals en het decolleté. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde methode die bewezen effectief is.
Le nouveau Visage in Maastricht beschikt sinds 2017 als 1e in Maastricht, Limburg en zelfs als 1e in Nederland over het nieuwste gezichtsEndermologie apparaat, de Endermologie Alliance.

Behandelingen m.b.v. ErgoLift M6 massage
Bij de volgende klachten is een liftmassage aan te raden:

  • huidveroudering;
  • rimpels;
  • verslapte huid;
  • hangende oogleden;
  • onderkin/ dubbele kin;
  • doffe teint;
  • littekens.

De behandeling
Onze LPG-ERGOLIFT M6-behandelingskoppen creëren een unieke weefselgolf. Deze oppervlakkige mechanische stimulatie activeert de productie van collageen, zo wordt uw huid weer stevig en worden de elastinevezels opnieuw georganiseerd. Veel van onze cliënten ervaren de liftmassage als een aangename en ontspannende behandeling.

Na de behandeling
Na de behandeling ziet uw huid er mooi doorbloed uit en zijn rimpels en verslappingen minder zichtbaar.

Aantal behandelingen
Het aantal behandelingen hangt samen met de indicatie en is dus persoonlijk. Gemiddeld zijn er voor een goed resultaat zes tot acht behandelingen nodig met een tussenpoos van een tot twee keer per week.

Door, na het volgen van deze kuur, regelmatig de liftmassage toe te passen, houdt u uw huid in goede conditie.

De liftmassage wordt vaak gecombineerd met andere behandelingen om een optimaal resultaat te creëren.
Zoals DermaShaper Behandeling of Spierstimulatie