Iontoforese

Iontoforese is een behandeling waarbij huidverzorgingsproducten op moleculair niveau diep in de huid worden gesluisd zodat ze daar effectiever hun werk kunnen doen. Door het gebruik van gelijkstroom wordt de natuurlijke barrière van de huid doorbroken. Iontoforese activeert de celstofwisseling en bevordert de bloedcirculatie vanuit de diepere huidlagen. Het verhoogt het verjongingsvermogen van de huid en verbetert het huidbeeld al na enkele behandelingen.

Iontoforese bij Le Nouveau Visage in Maastricht
Bij Le Nouveau Visage wordt iontoforese uitgevoerd met Catiovital. Dit is een unieke behandelmethode voor het gezicht waarmee in iets minder dan een uur een 'nieuwe huid' verkregen kan worden. Het effect is zichtbaar vanaf de eerste behandeling. Met Catiovital kan de dieptewerking op de behoefte van elk huidtype worden afgestemd.

Behandelingen m.b.v. iontoforese
Iontoforese is geschikt voor elk huidtype. Bij de volgende klachten is iontoforese aan te raden:

  • als voor- of nabehandeling op een zonvakantie
  • verouderde huid;
  • droge huid;
  • vochtarme huid;
  • rokershuid;
  • acné.

De behandeling
De ontspannende Catiovital-behandeling bestaat maximaal uit 3 fases.

* Fase 1 - het warmtemasker
Het warmtemasker geeft een thermisch sauna-effect op uw huid. Het is grondig reinigend, waarbij afvalstoffen en overtollige talg worden afgevoerd. Op deze manier is uw huid ideaal voorbereid op de verzorgende werkstoffen van de behandeling.

* Fase 2 - iontoforese
In deze fase wordt de iontoforese uitgevoerd. Het bijzondere effect maakt gebruik van positieve en negatieve elektrodes voor een diepgaande werking. De speciaal op uw huid afgestemde verzorgende gel dringt tot diep in uw huid door.

* Fase 3 - massage
Na de iontoforese wordt uw gezicht gemasseerd met essentiële oliën. Dit heeft een bijzonder stimulerend en weldadig effect.