Catiolift

Catiolift is een liftende behandeling voor de gelaatsspieren zonder chirurgische ingreep. Hierbij wordt gebruik gemaakt van spierstimulatie. Het resultaat is direct zichtbaar.

Catiolift bij Le Nouveau Visage in Maastricht
Bij Le Nouveau Visage wordt gebruik gemaakt van het Catiovital lift apparaat. De Catioliftbehandeling heeft een diepe werking en stimuleert de spieren van het gezicht. Deze krijgen hierdoor meer volume en nieuwe veerkracht.

Behandelingen m.b.v. Catiolift
Bij de volgende klachten is een behandeling met Catiolift aan te raden:

  • verouderde huid;
  • verslapte huid;
  • rimpels;
  • hangende oogleden;
  • vervaagde gezichtscontouren.

De behandeling
De Catiolift-behandeling bestaat maximaal uit drie fases.

* Fase 1 - drainerende stimulatie
In deze voorbereidende fase wordt d.m.v. lymfedrainage vochtophopingen uit uw huid afgedreven en de huid zelf gestimuleerd. Zuurstof wordt toegevoegd, weefsels worden ontgift en de vitale functies worden geactiveerd.

* Fase 2 - spierstimulatie
De Catiolift stimuleert de gelaatsspieren en geeft deze als het ware een stevige work-out om zodoende de huid steviger en veerkrachtiger te maken. Dit heeft een liftend effect op uw gelaatstrekken en vult rimpeltjes op.

* Fase 3 - massage
De Catiolift-behandeling wordt afgesloten met een revitaliserende en ontspannende massage. Door het gebruik van essentiële oliën wordt de huid gevoed, geregenereerd en verstevigd. Hierdoor zal het liftend effect nog langer aanhouden.

Na de behandeling
Na de behandeling ziet uw huid er mooi doorbloed uit en zijn rimpels en verslappingen minder zichtbaar.

Aantal behandelingen
Het aantal behandelingen hangt samen met de indicatie en is dus persoonlijk. Gemiddeld zijn er voor een goed resultaat acht tot tien behandelingen nodig met een tussenpoos van een tot twee keer per week.

Door, na het volgen van deze kuur, regelmatig de Catiolift toe te passen, houdt u uw huid in goede conditie.

De Catiolift wordt vaak gecombineerd met andere behandelingen om een optimaal resultaat te creëren.

mc catiolift