Tone Booster

Tone Booster is een massagetechniek die zich richt op het spierweefsel van het gelaat.

Tone Booster bij Le Nouveau Visage in Maastricht
Door de krachtige massagegrepen wordt de spiertonus van het gelaat verhoogd. De huid, die vastzit aan de gelaatsspieren reageert daarop uitermate goed, waardoor Tone Booster een onmiddellijk zichtbaar resultaat als gevolg heeft. Uw gelaatscontouren zijn gelift en verstevigd en uw oogcontouren zijn opener.

Behandelingen m.b.v. Tone Booster
Bij de volgende klachten is een behandeling met Tone Booster aan te raden:

  •  verouderde huid;
  •  verslapte huid;
  •  rimpels;
  •  hangende oogleden;
  •  vervaagde gezichtscontouren.

De behandeling
De krachtige, manuele massage duurt ongeveer 25 minuten en is daarmee een ideale 'Lunch Break Beauty Treatment' voor de actieve, dynamische vrouw met weinig tijd. De Tone Booster kan echter ook binnen een uitgebreidere behandeling plaatsvinden.

Na de behandeling
Na de behandeling ziet uw huid er mooi doorbloed uit en zijn rimpels en verslappingen minder zichtbaar. Uw gezicht oogt jonger en frisser!


Aantal behandelingen
Het aantal behandelingen hangt af van uw indicatie en is dus persoonsgebonden. Gemiddeld zijn er voor een goed resultaat acht behandelingen nodig met een frequentie van twee keer per week.

Door, ook na het volgen van deze kuur, Tone Booster regelmatig toe te passen houdt u uw huid in goede conditie. Tone Booster wordt vaak gecombineerd met andere behandelingen om een optimaal resultaat te creëren.