Over Ons

Eliane Prein

Mijn naam is Eliane Prein, sinds januari 2017 ben ik de drijvende kracht achter Le Nouveau Visage in Heer, Maastricht. Na de voltooiing van mijn opleiding Schoonheidsspecialiste (niveau 4) en Pedicure heb ik ervaring kunnen opdoen bij enkele vooraanstaande schoonheidsinstituten in Maastricht en omgeving. Daarnaast heb ik mij verder gespecialiseerd in o.a. huidverbetering (acné, ontharing, bindweefselmassages e.d.). In 2009 startte ik samen met een deskundige collega een eigen huidverbeterings- en schoonheidsinstituut, genaamd Skinprove, in Lanaken. Deze goedlopende zaak en prettige samenwerking verliet ik in 2016 om zelfstandig te beginnen in Heer met Le Nouveau Visage.
Sinds januari 2018 heb ik ook nog de Beautylounge Maastricht overgenomen. Deze schoonheidssalon lag ook gevestigd aan de Niels Bohrstraat 28.
Ik hoop dat ik u binnenkort mag verwelkomen aan de Niels Bohrstraat!

Eliane,schoonheidsspecialiste
Mandy, schoonheidsspecialiste

Mandy Bruls

Mijn naam is Mandy Bruls, sinds december 2017 werk ik bij Le nouveau Visage.
Naast mijn diploma als schoonheidsspecialiste beschik ik ook over een afgeronde opleiding pedicure met als specialisatie de diabetische voet. Na het behalen van mijn diploma’s heb ik ruim tien jaar ervaring opgedaan in een aantal schoonheidsinstituten.
Mijn kennis en ervaring zet ik graag in voor Le nouveau Visage, een prachtige salon in het hart van Heer. Ik hoop u dan ook hier te ontmoeten!

Sanne van Wunnik

Mijn naam is Sanne van Wunnik, sinds juni 2021 werk ik bij Le nouveau Visage.
In 2018/2019 heb ik tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste niveau 4 al stage gelopen bij Le Nouveau Visage.
Na het voltooien van mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste in 2019 ben ik een boutique in Maastricht gestart, maar mijn hart ligt toch in de schoonheidsverzorging en ben daarom ook blij dat ik weer terug ben bij Le nouveau Visage in Heer.

Ik hoop u hier weer graag te ontmoeten!